test

Om oss

Vakkert er en litt annerledes interiørforretning som driver med både salg av interiørartikler og konsultasjon innen innredning. Hos oss finner du spennende interiørtilbehør, gaveartikler og kunst. I tillegg tilbyr vi belysning og småmøbler fra både kjente leverandører og nyere designere. Livstilsprodukter med egenart, estetisk og rolig utrykk, ofte inspirert av den skandinaviske naturen og selvfølgelig med høy kvalitet, har hovedfokus i vår kolleksjon. Hos oss ønsker vi at våre kunder skal trives og inspireres.

Som interiørdesignere jobber vi med mange forskjellige miljøer, men hovedmålet er alltid det samme - å skape et unikt og funksjonelt miljø der du trives og føler deg hjemme. Basert på dine ønsker og behov kan vi være behjelpelige med møbleringsplan, farge -og materialvalg, belysningsplan, solskjerming, gardinvalg og boligstyling. Velkommen inn for en prat, så finner vi mulighetene.

På hjemmesiden får du en smakebit av den flotte kolleksjonen vår, men husk at den komplette oversikten til enhver tid er å finne i butikken vår i Salvågergata 3, rett bak Sølvberget i Stavanger sentrum.

Våre åpningstider er:

Man og Tor 10:00 - 18:00
Tir, Ons og Fre: 10:00 - 16:00
Lørdag 10:00 - 16:00

Finn oss på kartet »

Velkommen til Vakkert!

(c) 2011 Vakkert AS, Salvågergata 3, 4006 Stavanger
Telefon: 415 73 578 / post@vakkert-as.no